ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 26 24 545Δ/Π 09:00 με 14:00 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 120 €
ZicZac

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία ZIC ZAC ABEE εμφανίστηκε το 1984 σαν μια νέα τάση στο γυναίκειο lifestyle στην Ελλάδα με ρούχο "προχωρημένο" αλλά συγχρόνως με υψηλή αισθητική, θηλυκότητα και ποιότητα, με αποτέλεσμα να το κάνει ιδιαίτερο, μοναδικό αλλά και προσιτό, παραμένοντας πιστό στη ποιότητα και στο διαφοροποιημένο σχεδιασμό.

Η collection ZIC ZAC ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια από τα σχεδία της που είναι πλέον «κλασσικά» sexy και υπάρχουν πάντα στη γυναικεία ντουλάπα.

Chic, casual και elegant συνδυασμοί εκφράζουν κάθε γυναίκα που θέλει να «παίζει» με το στυλ ανάλογα με τη διάθεσή της, τη μέρα και τη νύχτα, τη γυναίκα τη λαμπερή με διάθεση και πάθος για τη ζωή αλλά και τη μόδα.

Η εταιρία ZIC ZAC ABEE κάνει αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά μέσω ενός δικτύου single brand καταστημάτων στους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο μέσω επιλεγμένων συνεργατών μας.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει «μπεί» δυναμικά και στο χώρο των αξεσουάρ και των υποδημάτων, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο ενδυματολογικό προφίλ για τις πιστές μας πελάτισσες.

Η χονδρική πώληση γίνεται στο showroom της εταιρίας στο κτίριο της στην Αθήνα. 

Το τρίπτυχο της θηλυκότητας ,της ποιότητας και της προσιτής τιμής, της δίνει δικαιωματικά μιας από τις πρώτες θέσεις στο χώρο της καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ για 30 χρόνια.

 

Στρατηγική Εταιρείας:

Σκοπός: Να είναι ηγέτης στον κλάδο της γυναικείας ένδυσης, στη λιανική και χονδρική πώληση, παρέχοντας ποιοτικά ρούχα, και φυσικά να κάνει την κάθε γυναίκα να αισθάνεται ξεχωριστή!

Όραμα: Η παροχή ποιοτικών ενδυμάτων και υποστήριξη ακόμα και μετά την πώληση με τέτοιο τρόπο που υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών μας.

Αποστολή: Δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες και παροχή ποιοτικών ενδυμάτων με τη βοήθεια πάντα των εξειδικευμένων υπαλλήλων μας.

Βασικές αξίες:

• Πιστεύουμε στη αντιμετώπιση των πελατών μας με σεβασμό.

• Αυξάνουμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

• Εντάσσουμε την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και την επιχειρησιακή ηθική σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής μας λειτουργίας.

 

Στα καταστήματα μας, το έμπειρο προσωπικό θα σας ξεναγήσει στον χώρο της μόδας και θα σας βοηθήσει με συμβουλές, να τις προσαρμόσετε στο δικό σας στιλ!